MENU’S
POPOV
Jalapeno-Cheddar sausages
Lichtgerookt en geroosterd jalapeno-cheddar worstje van de smoker.
Black Angus Beef burgers
Hamburgers van 100% Angus beef. Pimp je broodje met het vele lekkers van het rijkelijk gevulde buffet.
Texas Chicken
Lichtpittig gekruide kippendijen van beterleven scharrelkippen met frisse saus.
Hot Smoked Salmon
Hele zalmzijdes warmgerookt, voorzien van bbq- specerijen, geserveerd met citroen.
Dit menu wordt rijkelijk ondersteund met een buffet voorzien van een variëteit aan salades en diverse broden. Zie “Salades & Brood” voor meer informatie.
RENZ
Spare Ribs
Langzaam gegaarde ribben van varkens met het beterleven keurmerk, gemarineerd met specerijenmix en voorzien van sticky bbq-saus.
Pulled Pork
Zeer langzaam gegaarde varkenschouders van varkens met het beterleven keurmerk, geserveerd op een broodje met traditionele coleslaw.
Texas Chicken
Lichtpittig gekruide kippendijen van beterleven scharrelkippen met frisse saus.
Hot Smoked Salmon
Hele zalmzijdes warmgerookt, voorzien van bbq- specerijen, geserveerd met citroen.
Black Angus Steak
Bavette van Noord-Amerikaanse Black Angus runderen van de grill.
Dit menu wordt rijkelijk ondersteund met een buffet voorzien van een variëteit aan salades en diverse broden. Zie “Salades & Brood” voor meer informatie.
CIRQUE DU SOLEIL
Iberico Spare-Ribs
Ribben van 100% Iberico varkensvlees, gemarineerd met diverse kruiden en afgelakt met “sticky” bbq-saus.
Mediterraanse Sucade Steaks
Black Angus rundvlees, ingewreven met diverse Mediterraanse kruiden en licht gerookt.
Lamskebab
Scratogaracks van lamsvlees bereid op de gril.
Tuscany Chicken
Hele scharrelkippen met beterleven keurmerk gemarineerd met Knoflook-rozemarijn en afgeblust met artisjok-tomatensaus.
Citroen-Peperzalm
Hele warmgerookte zalmzijdes ingewreven met citroen en diverse peper specerijen.
Dit menu wordt rijkelijk ondersteund met een buffet voorzien van een variëteit aan salades en diverse broden. Zie “Salades & Brood” voor meer informatie.
BATAVIA
Merguez BBQ-worst
Gemaakt van buikspek en varkensfilet van varken met beterleven keurmerk en Italiaanse kruiden.
Tuscany Rib-Roast
Italiaans gekruide Rib-eye van Maisgevoerd Black An- gus rund aan het bot gegaard.
Spaanse Gamba’s
Gegrilde gamba’s met citrus-thijm en Spaans pepertje.
Tuscany Chicken
Hele scharrelkippen met beterleven keurmerk gemarineerd met Knoflook-rozemarijn en afgeblust met artisjok-tomatensaus.
Dit menu wordt rijkelijk ondersteund met een buffet voorzien van een variëteit aan salades en diverse broden. Zie “Salades & Brood” voor meer informatie.
ROYAL
In zijn geheel warmgerookte zalm
Hele warmgerookte zalmen gekruid met geheime specerijenmix die in zijn geheel worden gepresenteerd.
Gegrilde Reuzengamba’s
Grote Spaans gemarineerde garnalen van de grill.
Speenvarken
In zijn geheel gegrild en gepresenteerd
Geroosterde Tomahawk steaks
Bone-in rib-eyes van dry aged Hollandse Blonde d’Aquitaine rundvlees met rode wijnsaus.
Porchetta
Italiaans pronkstuk gemaakt van buikspek en varkensfilet van varkens met beterleven keurmerk, gemarineerd met Italiaanse kruiden.
Dit menu wordt rijkelijk ondersteund met een buffet voorzien van een variëteit aan salades en diverse broden. Zie “Salades & Brood” voor meer informatie.
SALADES en BROOD
Rijkgevulde Italiaanse pastasalade: Salade met tricolore pasta, buffelmozzarella, gemarineerde en gegrilde oesterzwammen zongedroogde tomaatjes, olijven, basilicum en pestodressing.
Geroosterde groentensalade: Geroosterde Italiaanse groenten, Parmezaanse kaas en Balsamico-reductie.
Tomaat-kikkererwtsalade: Roma-tomaatjes, kikkererwten en verse basilicum
Ceaser Salade: Rijkgevulde salade met romaine sla, croutons, ei, bacon, zongedroogde tomaat en parmezaanse kaas.
Potato Salade: Geroosterde aardappels, verse groenten & kruiden en een frisse yoghurtdressing.
Coleslaw: Groene kool, witte kool, wortel, rode ui afgemaakt met mosterddressing.
Broodbuffet: Assortiment bestaand uit diverse vers afgebakken broden, roomboter, kruidenboter, aioli, tapenades en chimichurry.
PRIJS OP AANVRAAG
De volgende BBQ gerechten zijn vanwege de bewerkelijkheid uitsluitend in combinatie met één van onze BBQ catering menu’s te bestellen.
Picanha
Staartstuk van Maisgevoerd Black Angus rund, puur bereid met peper, zout en olijfolie.
Eendenborst
Gegrild en gerookte eendenborst. Afgelakt met een sinaasappel glaze en ondersteund met salade.
Heel varken
“Whole hog” zeggen de Amerikanen, waar in de Southern States een heel gerookt varken als de ultieme BBQ wordt beschouwd. Door het varken op lage temperatuur in 14 tot 16 uur traag te garen in de smoker, behoudt je alle sappen en krijg je een ongeëvenaarde smaak.
Een selectie uit de gerechten van bovenstaande menu’s is natuurlijk ook mogelijk. Wij adviseren je graag om tot een BBQ te komen die volledig afgestemd is op uw gasten.